Zašto sam pokrenuo blog "URBAN KATOLIK"

Urban katolik

Ovaj blog pokrenuo sam s željom da se približim onim katolicima koji žele biti moderni, urbani i živjeti svetost u ovom svijetu, u urbanim sredinama (ili negdje drugdje, ali ih privlači metež grada) i da na taj način, svojim djelovanjem i molitvama učine svoju sredinu boljom i što više duša upoznaju s Kristom. 

Kršćanstvo je nadasve moderno i aktualno! Krist je, istina, rođen u Betlehemu pred 2000. godina ali postoji jedna važna činjenica: On je živ i danas. On je među nama, hoda istim ulicama, među ovim našim zgradama, pati s patnicima, poznaje svačiju bol, ali osjeća i radost radosnih, svima je blizu i čini sve kako bi što više ljudi priveo k spasenju, pa šalje i nas, ovakve kakvi jesmo, da pronesemo njegovo Ime svijetom, da sebe mijenjamo po Njegovu primjeru, da svjedočimo, da ga proslavimo svojim životima. Ako će ovaj blog pomoći u tome makar i jednoj duši, moći ću reći da sam uspio.


Ovaj blog nipošto nije namijenjen samo za čitanje ili slušanje, već da pokreće na djelovanje!


Postove neću stavljati svakodnevno, a ponekad ću i prenositi vijesti čije se teme uklapaju u temu bloga.


Možda se neki katolici neće pronaći u ovome, za njih ću i dalje pisati na portalu Međugorje info: https://www.medjugorje-info.com/hr/tag/3308-fra-nikola-dominis . 

I možete također pronaći moje pjesme na Laudato hr-u 
http://www.laudato.hr/Duhovnost/Poezija.aspx .

Svaki blagoslov

želi vam urednik bloga fra Nikola Dominis 
Facebook: https://www.facebook.com/nikola.dominis?ref=bookmarks

Ovdje možete svojom uplatom pomoći u razvoju bloga: 
PayPal uplata

Nema komentara:

Objavi komentar