DA LI JE OVO ULAZ U RAJ

da-li-je-ovo-ulaz-u-raj

NASA-in svemirski teleskop Hubble pronašao je nevjerojatnu sliku u dubokom svemiru koja podsjeća na križ.

Fascinantna slika koju je snimio NASA-in svemirski teleskop Hubble uvelike podsjeća na križ. Neki su uvjereni da je ova točka u središtu daleke galaksije ulaz u raj.

Prema hubblesite.org koji je prvi objavio sliku, križ je posljedica "apsorpcije prašine i označava točan položaj crne rupe koja može imati masu ekvivalentnu milijunu zvijezda poput Sunca".

Veličina slike je 1100 svjetlosnih godina udaljena od Zemlje.

Fotografiju je prvi put snimila planetarna kamera Wide Field na poznatom teleskopu, a svemirska agencija ju je objavila u lipnju 1992. Slika se nedavno ponovno pojavila na web-stranici zavjere Disclose.tv.

Hubblesite.org objašnjava: “Torus na rubu ne samo da skriva crnu rupu i akrecijski disk od gledanja izravno sa zemlje, već također određuje os mlaza plazme velike brzine i ograničava zračenje s akrecijskog diska na par suprotno usmjerenih svjetlosnih čunjeva, koji ioniziraju plin uhvaćen u njihovu zraku.”

"Druga traka 'X' mogla bi biti drugi vidljivi rub diska ili eventualno rotirajući plin i prašina u MS1 koji se sijeku s mlaznicama i ionizacijskim čunjevima."

Neki tvrde da bi zadivljujuća slika mogla dokazati postojanje neba.

Jedna je osoba napisala na Disclose.tv: "Vau, valjda sam griješila svih ovih godina!"

Korisnik je nastavio: "Ovo je sigurno znak da Bog postoji i da nam pokazuje da se nebo nalazi u samom središtu naše galaksije."

Druga je osoba napisala: “Zanimljivo. Rekao bih da X označava mjesto, ali izgleda kao raspelo. Zapravo, izgleda kao lik koji visi s raspela.”

Bez obzira vjerujete li da slika prikazuje prava vrata u nebo, čini se da je slika prekrasan podsjetnik na Isusa i njegovo uskrsnuće.

Izvor: https://www.beliefnet.com/

Za UrbAn KaToliK preveo: N. Dominis



Kupite nešto lijepo preko naše stranice.
Kupi OVDJE


Nema komentara:

Objavi komentar